DÄR INGEN SKA BO. En utställning om Östra Nordstans historia

Tid: 2019-01-11 kl 18:00
Plats: Landsarkivet/Riksarkivet, Arkivgatan 9 A, Göteborg

Evenemangstyp: Utställning

11 arkivanvändare och designstudenter från HDK har tillsammans skapat utställningen "Där ingen ska bo", som visas på Landsarkivet 11 januari till 9 april, 2019. Vernissage 11 januari, kl 18-21.

Rising Stars

Tid: 2019-03-23 kl 16:00
Plats: Kronhuset

Evenemangstyp: Konsert

Studenter från improvisation, världsmusik och komposition möter och utmanar Göteborg Wind Orchestra i djärva musikaliska utflykter, heta uttryck och vacker, eftertänksam musik.

Rysk aktivism före och efter Pussy Riot

Tid: 2019-03-25 kl 13:15
Plats: Humanisten, Lundgrensgatan 1B - C450

Evenemangstyp: Seminarium, Föreläsning

Natasha Dahnberg är bild- och videokonstnär och utbildad i Moskva, men har varit verksam i Sverige under hela 2000-talet och har anlitats för ett stort antal offentliga utsmyckningsprojekt. Föreläsningen presenteras i samarbete mellan ämnet slaviska språk och profilen språk, litteratur och kulturalitet vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

Föreläsare: Natasha Dahnberg, bild- och videokonstnär

Forskarseminariet: Att etablera forskningsmiljöer inom digitalisering och AI

Tid: 2019-03-25 kl 13:15
Plats: Eklandagatan 86, lokal 1102

Evenemangstyp: Seminarium

Diskussion: Att etablera forskningsmiljöer inom digitalisering och AI. Christian Isendahl inleder diskussionen.

Föreläsare: Christian Isendahl

Improvisation med musiklärarstudenter

Tid: 2019-03-25 kl 18:00
Plats: Artisten, Fågelsången 1 - Lindgrensalen, A302

Evenemangstyp: Konsert

Musiklärarstudenter med inriktning improvisation bjuder på konsert i mindre konstellationer. Vi får höra ett axplock ur den aktuella repertoaren.

Sida 1 av 26

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-04-15