AI and pre-hospital care

Tid: 2019-11-13 kl 09:00
Plats: Stora konferenshallen, Lindholmen Science Park

Evenemangstyp: Seminarium

Artificiell intelligens har fått stor uppmärksamhet de senaste åren. AI har påverkat många områden inom vetenskap och teknik - och också vårt vardagsliv. Seminariet fokuserar på användningen av AI i vården, i synnerhet på patienter i ambulans. Vi kommer att visa upp en ambulans i Lindholmen Science Park och diskutera hur AI används i denna!

Ind-Fest

Tid: 2019-11-13 kl 18:00
Plats: Artisten, Fågelsången 1 - Lindgrensalen A302

Evenemangstyp: Konsert

Välkommen till två kvällar av unika och känslostarka uttryck i form av solo- och gruppframträdanden med studenterna på individuella musikerprogrammet. Musikaliska framträdanden där allt från improvisationsmusik till hiphop, kompositioner för stråkar och drömska elektroakustiska ljudlandskap möter performance art och visuella intryck.

(De)Globalization and Development in the New Age of Populisms Workshop

Tid: 2019-11-14 kl 09:00
Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1 - 17:00 in SKF-Salen

Evenemangstyp: Workshop

Please join us for an interdisciplinary discussion about the timely and pressing topic of current 'anti-globalization', and 'post-globalization' trends in the context of populism, and their impact on development!

Föreläsare: Confirmed Keynote speakers: Dr. Dibyesh Anand, University of Westminster. Dr. Erica Simone A. Resende, Escola Superior de Guerra, Brazil.

NYTT DATUM: Digital History - a Field, a Method or just a Phase?

Tid: 2019-11-14 kl 09:30

Evenemangstyp: Konferens

Konferens arrangerad av Institutionen för historiska studier, Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion och Centrum för digital humaniora vid Göteborgs universitet, samt Avdelningen för teknik, vetenskap och samhälle vid Chalmers tekniska högskola. Information om denna konferens ges på engelska.

Hälsopromotionsforum 2019

Tid: 2019-11-14

Evenemangstyp: Konferens

Hälsopromotionsforum är konferensen för dig som är intresserad av hälsopromotion. Kom och lyssna på föreläsningar, nätverka och bli inspirerad! Vi vänder oss till praktiker, forskare, studenter och alumner.

Sida 1 av 17

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2018-04-15