Vårkonsert med individuella musikerprogrammet

Tid: 2019-05-20 kl 18:00

Evenemangstyp: Konsert

Välkommen till en maraton-konsert med 12 musiker/kompositörer från Individuella musikerprogrammet och lika många och vitt skilda uttryck. Från friimpro till hiphop, stråk-kvartetter till sensory percussion, drömska elektro-akustiska ljudlandskap till berättande. Kvällen kommer att delas upp i fyra block med 15 minuters paus emellan. Kom och spana in din favorit eller stanna hela kvällen och upptäck en massa nya favoriter!

Lunch seminar: Graduated optics of the palm oil sustainability crisis'

Tid: 2019-05-21 kl 12:15

Evenemangstyp: Seminarium

Lunch seminar at Gothenburg Research Institute. Bring lunch and listen to a research presentation. Microwaves for heating lunch available. Martin Fougere is Associate Professor in Politics and Business from Hanken School of Economics, Helsinki, Finland. More information to come!

Föreläsare: Martin Fougere is Associate Professor in Politics and Business from Hanken School of Economics, Helsinki, Finland

Felicia Ahlner - Alcohol use among older adults

Tid: 2019-05-21
Plats: Medicinareberget, Medicinaregatan 1-11 - Fysiologens konferensrum, Medicinaregatan 11

Evenemangstyp: Halvtidsseminarium

Sahlgrenska akademin, institutionen för neurovetenskap och fysiologi, sektionen för psykiatri och neurokemi

Diplomeringsceremoni 2019

Tid: 2019-05-21 kl 17:00
Plats: Universitetsbyggnaden Vasaparken, Universitetsplatsen 1

Evenemangstyp: Högtid

Vid diplomeringsceremonin belönas studenter som varit aktiva i universitetets kårer för deras insatser för sitt lärosäte. Även ledarmöter i universitetets doktorandkommittéer hedras på detta sätt. Studenterna får mottaga priset ur rektors hand.

AW med forskare: Så motverkas radikalisering och extremism

Tid: 2019-05-21 kl 17:30
Plats: Pustervik

Evenemangstyp: Debatt